Over effectieve (probleem) gedrag verandering

Het gedrag wat wij nu als probleem ervaren was waarschijnlijk vroeger de oplossing voor een onvervuld  verlangen. Vaak ligt de focus op het (probleem) gedrag en worden er allerlei oplossingen en therapieën aangedragen om dit gedrag niet meer te doen.

Bewust weet je prima dat het gedrag  – wat jij je probleem noemt –  niet handig is en wellicht is het verstandig het niet meer te doen of ander gedrag te gaan vertonen. Als het zo gemakkelijk was, was er geen probleem meer geweest omdat je het bewust had veranderd.

Hier is veranderen op bewust niveau niet altijd gemakkelijk omdat het gedrag aangestuurd wordt door een gevoel en/of een verlangen. Het verlangen dat een waarde vervuld. Zolang dit verlangen niet vervuld wordt, heeft het gedrag een functie en blijft het onbewust geactiveerd.

Wanneer je gaat kijken waar het gedrag voor staat en welk verlangen daarin vervuld wordt, krijg je het inzicht om de keuze te maken om op een andere manier ( gedrag) het verlangen te vervullen.   

Wil je meer weten over hoe jij op een effectieve manier de verandering kan maken? Ik nodig je graag uit voor een gratis lezing op 23 mei of 21 juni waarin ik uitleg hoe het werkt en hoe ik je kan helpen een effectieve verandering te maken in jouw (probleem)gedrag.

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier of bel 06 48 677 647

Locatie: Oedsmawei 18a in Grou

tijd: 23 mei of 21 juni van 19.30 tot 21.00

Aanmeldformulier:

Voornaam

Achternaam

Email*

Telefoon:

welke datum?