Nieuw2023-09-21T15:59:10+00:00

Hypnotherapie Friesland

Iedereen is uniek.

Iedereen heeft een eigen verhaal te vertellen. Verhalen waarin mooie dingen zijn gebeurd maar ook dingen die niet zo fijn waren. Dat maakt ons tot wie wij zijn als persoon. Deze combinatie van verhalen zorgt ervoor dat we een unieke kijk op de wereld hebben, waarin onze eigen overtuigingen en patronen naar voren komen.

Door in contact te komen met het verhaal achter het patroon, kom je in contact met de oorzaak van je disbalans. Om vervolgens vanuit daar het op te lossen met hypnotherapie, werk je aan de oorzaak in plaats van het onderdrukken van de symptomen.

Gedachten versus gevoel

We werken vanuit een holistische visie richting de oplossing van het probleem. Waarin we ervan uitgaan dat lichaam en geest één zijn. HypnoseNoord heeft een unieke werkwijze waarin er zowel gekeken wordt naar het verhaal dat het lichaam wil vertellen als naar de patronen vanuit de geest.

Hypnotherapie

Door toepassing van hypnotherapie in combinatie met HeartMath krijg je inzicht in wat er is en kun je het probleem bij de bron aanpakken. Om vervolgens weer te kunnen focussen op hetgeen jij wilt in het leven.

Gedachten

Hypnotherapie is de oplossing om contact te maken met het onbewuste deel van jouw brein, het deel waar al jouw overtuigingen en patronen zijn opgeslagen. Maar liefst 95% van wat jij doet is onbewust. Daarom is op bewust niveau veranderen zo moeilijk. Je probeert dan namelijk met slechts 5% bewustzijn de klus te klaren.

Het is veel gemakkelijker om contact te maken met dat deel van jouw brein waar alle overtuigingen en patronen zijn opgeslagen, om vervolgens bewust de verandering te maken die je wilt. Simpel, door naar binnen te keren in hypnose.

Gevoel / lichaam

 Verander je gevoel, dan verander je je leven. Hoe meer in contact met je gevoelslichaam, hoe beter je kan voelen wat jouw lichaam je wil vertellen. Wanneer je vanuit je geest in verbinding bent met je gevoelslichaam dan ervaar je coherentie. Coherent zijn wil zeggen dat lichaam en geest dezelfde ‘taal’ spreken en hierdoor beter met elkaar kunnen communiceren.

HeartMath is de manier om coherentie te versterken. Hierdoor ervaar je in tijden van stress meer veerkracht zodat je vanuit de verbinding van hart en hoofd kunt reageren.

hypnotherapie Friesland

                                                                                                         

Mijn naam is David Reijntjes, gecertificeerd hypnotherapeut Friesland en HeartMath coach.
Tevens eigenaar van HypnoseNoord gevestigd in Grou Friesland

Wat anderen zeggen

De Heartmath methode heeft mij op verschillende vlakken verbaast, na een periode van 6 weken trainen ervaar ik de volgende voordelen: minder stress en spanning in lichaam en geest, weerbaarder voor tegenslagen, minder snel emotioneel en een betere nachtrust.
Door deze methode kom je weer dichter bij jezelf en krijg je na de oefeningen veel voldoening en energie!
Ernst
Over mijn ervaringen met David Reijntjes kan ik alleen maar zeer positief zijn. De aanleiding om in behandeling te komen bij Hypnose Noord warenmijn sombere gevoelens. In een aantal sessies hebben we de werkelijke oorzaken gevonden die bijgedragen hebben aan mijn mentale onbalans. Door de holistische benadering van David, dat alles met elkaar is verbonden en daarmee enorm van invloed is op je welbevinden ben ik mij daar veel bewuster van geworden. En wat je daar zelf aan bij kan dragen. Zijn aanbevelingen en adviezen over voeding, leefstijl en ademhaling hebben mij enorm geholpen en mijn mentale klachten in korte tijd doen verdwenen.
Jelle
Tijdens het afbouwen van antidepressiva kwam ik allemaal oude angsten tegen. Omdat ik vastbesloten was om het afbouwen door te zetten heb ik een afspraak gemaakt met David. Na drie behandelingen slaap ik beter, ben ik rustiger en kan ik beter omgaan met stress en druk. Ook heb ik geen last meer van ontwenningsverschijnselen. Voor mij een succesvolle manier om van de antidepressiva af te komen en gemakkelijker in het leven te staan.
Wies
Mijn kleindochter van net 8 jaar was echt panisch voor de tandarts. 
Wat een stress
David echt super wat je hebt gedaan bij haar! Zelfs geen traantje gelaten en het kiesje is gevuld 
Echt super bedankt. 
Groetjes van Marjolein en ook namens Verona
Al een hele tijd had ik een gespannen buik. Hierdoor had ik vaak buikpijn en een opgejaagd gevoel.
Na een hypnose sessie bij David was mijn buik ontspannen. De eerste dagen dacht ik dat het tijdelijk was en dat de spanning terug zou komen. Maar is het alweer een aantal weken later en de spanning op de buik en de buikpijn is nog steeds weg. Ik ben letterlijk en figuurlijk opgelucht.
David neemt klachten serieus en werkt altijd hard mee om de sessies succesvol te laten zijn.    
Lys.
Na jaren het gevoel van “Aan staan” te hebben en dit niet begreep, kwam David op mijn pad, want toeval bestaat niet………
David heeft mij bewust gemaakt , hoe mijn “uit “knop werkt!
Door de kalme en rustige uitstraling van David voel je je heel snel op je gemak.
De sessies waren “sprankelend”, indrukwekkend, en geestverruimend.
In het NU…. sta ik meer “uit” en heb veel huiswerk gekregen om het doel totaal “uit” te bereiken.
Het werd een fijne tijd, en draag David een warm hart toe.
Bedankt
Rikky

Blog – Hypnotherapie Friesland

Wat te doen aan slaapproblemen?

Wat te doen aan slaapproblemen. Wanneer je last ervaart van het moeilijk in slaapkomen, kan dit een oorzaak hebben in een disbalans van je hormoon melatonine.   Het hormoon melatonine [...]

Ga naar de bovenkant