Recensie Rinske

Toen ik met David in gesprek raakte had ik de overtuiging dat iemand mij moest helpen bij situaties waarin ik voortdurend vastliep en zich bleven herhalen. Ik ervoer veel stress en angst in deze situaties wat mij verhinderde om ontspannen te kunnen zijn. En was continue op mijn hoede voor wat het leven mij zou brengen. Meerdere hulp/therapie trajecten doorlopen en daarin bleef de overtuiging bestaan dat ik het niet alleen zou kunnen. En altijd hulp/therapie nodig zou blijven houden om te kunnen functioneren.

In de gesprekken en hypnose sessies bij David heb ik geleerd dat ik wel in staat ben om op mijzelf, mijn eigen kracht en wijsheid te kunnen vertrouwen. David voerde de gesprekken steeds terug naar wat ik kan doen om te veranderen. En hij legde uit hoe het brein werkt en waarom je bepaalde overtuigingen hebt ontwikkeld.

Hij gaf daarmee mij de regie en de keuze in handen van mijn eigen veranderproces. Door ‘oefeningen’ voor thuis mee te krijgen heb ik beter kunnen leren wat ik nodig heb tijdens stress situaties en kan ik beter zelf keuzes maken. Ik pas het steeds beter toe en het is een onderdeel geworden van mijn dagelijkse routine. Daarmee is het een blijvende verandering geworden op de manier waarop ik in het leven sta.

Ik kan nu makkelijker verder met mijn ontwikkeling en beter omgaan met mijn spanningen en angsten. Ze zijn er nog steeds van tijd tot tijd maar ik ben niet mijn spanning. Af en toe wandelen ze voorbij maar ze gaan ook weer.