Hypnose Noord

Allergie weg met hypnotherapie

Veel mensen hebben last van een allergie. Cijfers tonen zelfs aan dat bij zo’n 20-25% van de bevolking het immuunsysteem heftig reageert op stoffen van buitenaf met niezen, jeuk, rode ogen, huiduitslag, hoesten en een loopneus als gevolg.

Bovendien neemt dit aantal wereldwijd nog steeds toe, met de westerse landen als koplopers. Op de hooikoortsradar vindt u informatie over de verwachting.

allergie

Allergie en oorzaak

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij allergie, denk bijvoorbeeld aan, hygiëne, voeding en levensstijl. Vroeger hadden we veel minder last van allergieën en bij mensen in ontwikkelingslanden komt het weinig voor. Wat de oorzaak voor allergische reacties ook zijn, het immuunsysteem reageert verkeerd op een contact met bepaalde stoffen. Om de gevolgen ervan te verminderen kunnen we medicijnen innemen. Maar dit neemt niet de oorzaak weg. Het is beter om het immuunsysteem van binnenuit te versterken.

Hypnotherapie werkt aan de oorzaak van de allergische reactie.

Allergie weg met hypnotherapie. Daar waar medicijnen de symptomen van een allergie onderdrukken, kan hypnotherapie ervoor zorgen dat de overgevoeligheid voor allergenen volledig verdwijnt. Met hypnotherapie wordt gewerkt aan het versterken van het immuunsysteem. Het resultaat is meer dan eens verbluffend. Veel cliënten zijn na één tot enkele hypnotherapie behandelingen definitief verlost van hun allergie.

Wil jij ook vrij zijn van je allergische reactie?

Open chat
Vragen? Stuur een bericht via Whatsapp.