Recensies – Wat anderen zeggen

Recensies – Wat anderen zeggen2022-12-17T20:10:11+00:00

Recensie Koen

Recensie Koen

Het gaat enorm goed. Ik bijt vrijwel niet meer en het is ook niet meer te zien aan mijn handen. De behoefte is eigenlijk helemaal weg, dus dat is echt super! ?Het heeft dus zeker geholpen.

Hendrik

N

a een aantal keer niet geslaagd te zijn met mijn rijexamen.

Contact opgezocht met David. Na twee afspraken examen gedaan en geslaagd!

Karin

David heeft me een fantastische sessie laten ervaren. Naast dat het leuk was om mee te maken, heeft het me ook veel opgeleverd. Meer rust en ontspanning, minder twijfelen aan mezelf. Ik voel me relaxter. David heeft me erg fijn en op een rustige manier begeleid. Ik voelde me volkomen op mijn gemak. Dankjewel!

Serinde

Ik had een aantal vragen over werk waar ik vragen het antwoord op wou hebben. Wat is DTI een mooie hypnose techniek. Het werkte bij mij als bevestiging in welke weg te gaan mbt werk. Dit versterkte mij in mijn weg, die ik vol vertrouwen daarna tegemoet ging. Ook bevestigde het mij dat alle antwoorden al in mij zitten. Dank je wel voor deze mooie ervaring. Een echte aanrader.

Ron

Inmiddels twee sessies bij David ondergaan en beide keren verschaften ze mij mooie inzichten waarmee ik verder kon in mijn persoonlijke ontwikkelingsproces. David heeft een rustige, fijne energie en straalt vertrouwen uit waardoor ontspannen geen probleem is.

Roman

Als je op zoekt bent naar een goede therapie is dit het juiste adres! Heel erg meelevend en meedenkend. Open minded en begrijpt alles heel goed. Goede manier van werken en heel effectief. Oprecht een goede ervaring gehad en het heeft mij tot nu toe al heel goed op weg geholpen

Recensie Rinske

Recensie Rinske

Toen ik met David in gesprek raakte had ik de overtuiging dat iemand mij moest helpen bij situaties waarin ik voortdurend vastliep en zich bleven herhalen. Ik ervoer veel stress en angst in deze situaties wat mij verhinderde om ontspannen te kunnen zijn. En was continue op mijn hoede voor wat het leven mij zou brengen. Meerdere hulp/therapie trajecten doorlopen en daarin bleef de overtuiging bestaan dat ik het niet alleen zou kunnen. En altijd hulp/therapie nodig zou blijven houden om te kunnen functioneren.

In de gesprekken en hypnose sessies bij David heb ik geleerd dat ik wel in staat ben om op mijzelf, mijn eigen kracht en wijsheid te kunnen vertrouwen. David voerde de gesprekken steeds terug naar wat ik kan doen om te veranderen. En hij legde uit hoe het brein werkt en waarom je bepaalde overtuigingen hebt ontwikkeld.

Hij gaf daarmee mij de regie en de keuze in handen van mijn eigen veranderproces. Door ‘oefeningen’ voor thuis mee te krijgen heb ik beter kunnen leren wat ik nodig heb tijdens stress situaties en kan ik beter zelf keuzes maken. Ik pas het steeds beter toe en het is een onderdeel geworden van mijn dagelijkse routine. Daarmee is het een blijvende verandering geworden op de manier waarop ik in het leven sta.

Ik kan nu makkelijker verder met mijn ontwikkeling en beter omgaan met mijn spanningen en angsten. Ze zijn er nog steeds van tijd tot tijd maar ik ben niet mijn spanning. Af en toe wandelen ze voorbij maar ze gaan ook weer.

Rikky

Na jaren het gevoel van “Aan staan” te hebben en dit niet begreep, kwam David op mijn pad, want toeval bestaat niet………David heeft mij bewust gemaakt , hoe mijn “uit “knop werkt! Door de kalme en rustige uitstraling van David voel je je heel snel op je gemak. De sessies waren “sprankelend”, indrukwekkend, en geestverruimend.In het NU…. sta ik meer “uit” en heb veel huiswerk gekregen om het doel totaal “uit” te bereiken. Het werd een fijne tijd, en draag David een warm hart toe.

R

Ben jouw hart oefeningen aan het doen. Betere balans en van daaruit heb ik de volgende stap gedaan. Ik ben nu gestopt met roken. Ik weet nu wat ik moet doen wanneer ik stress ervaar. Het lukt mij om te ademen. Vrijheid

Michelle

De hypnotherapie heeft mij meer gebracht dan verwacht. Vele momenten waarbij ik voorheen veel stress ervaarde heeft nu veel minder effect op mezelf doordat ik beter voel of het mijn emoties zijn of die van een ander. Mediteren is vooralsnogkeyom het succes van hypnose, de rust in mijn lichaam te behouden.

Lys

Al een hele tijd had ik een gespannen buik. Hierdoor had ik vaak buikpijn en een opgejaagd gevoel. Na een hypnose sessie bij David was mijn buik ontspannen. De eerste dagen dacht ik dat het tijdelijk was en dat de spanning terug zou komen. Maar is het alweer een aantal weken later en de spanning op de buik en de buikpijn is nog steeds weg. Ik ben letterlijk en figuurlijk opgelucht. David neemt klachten serieus en werkt altijd hard mee om de sessies succesvol te laten zijn.

Jelle

Over mijn ervaringen met David Reijntjes kan ik alleen maar zeer positief zijn. De aanleiding om in behandeling te komen bij Hypnose Noord waren mijn sombere gevoelens. In een aantal sessies hebben we de werkelijke oorzaken gevonden die bijgedragen hebben aan mijn mentale onbalans. Door de holistische benadering van David, dat alles met elkaar is verbonden en daarmee enorm van invloed is op je welbevinden, ben ik mij daar veel bewuster van geworden. En wat je daar zelf aan bij kan dragen. Zijn aanbevelingen en adviezen over voeding, leefstijl en ademhaling hebben mij enorm geholpen en mijn mentale klachten in korte tijd doen verdwijnen.

Ernst

De Heartmeth methode heeft mij op verschillende vlakken verbaast, na een periode van 6 weken trainen ervaar ik de volgende voordelen: minder stress en spanning in lichaam en geest, weerbaarder voor tegenslagen, minder snel emotioneel en een betere nachtrust.Door deze methode kom je weer dichter bij jezelf en krijg je na de oefeningen veel voldoening en energie!

Cobi

Ikom net bij de tandarts vandaan helemaal geen angstaanvallen. Heel veel dank voor je hulp

Annemiek

Inmiddels twee sessies bij David ondergaan en beide keren verschaften ze mij mooie inzichten waarmee ik verder kon in mijn persoonlijke ontwikkelingsproces. David heeft een rustige, fijne energie en straalt vertrouwen uit waardoor ontspannen geen probleem is.”

Anneke

Het is fijn om met regelmaat ook zelf eens in de stoel te gaan zitten bij een collega om wat zaken op te lossen of op te schonen. Dat doe ik graag bij David vanwege zijn kundigheid en het vertrouwen dat ik in hem heb

Valentine

E en tijdje geleden hoorde ik van David wat hij deed voor werk. Hypnotiseur. Mijn interesse was gewekt. Na ons gesprek moest ik mijn beeld wat ik had over een hypnose toch bij stellen.  Ik kende alleen de verhalen van Rasta rostelli en dat was toch zeer lachwekkend en ook wel beschamend soms. Na David zijn uitleg wou ik het toch wel eens proberen. Spannend jaaa zeker maar ik had er ook zin in. Ik wou vooral aan de gang met mijn please gedrag. Waarom wil ik altijd dat een ander tevreden is. Waarom trek ik me dat zo aan als ik iemand niet kan pleasen. Ik kan/kon er echt nachten van wakker liggen als ik had “gefaald”. Onder hypnose gaan mmmm betekent controle verlies. En control freak dat ik ben want ja dat leer je wel te zijn omdat je dan anderen makkelijker kunt pleasen was dit wel een ding. Maar hett mooie is, je hebt zelf nog de controle. Je bepaalt nog steeds wat je als antwoord geeft maar je ziet zelf het antwoord. Ik weet nu waar de oorsprong ligt van mijn please gedrag. Is nu het probleem meteen “verholpen”.  Nee, maar je bent er meer bewust van. Het balletje is gaan rollen. En de inzichten komen. En vanuit daar komen hele bijzondere dingen op mijn pad. Zo ben ik ook echt gaan inzien dat ik weinig zelfliefde heb. Wat logisch is want je denkt eerst aan anderen. Kijken dat is iets wat wel moet veranderen. David heeft ervoor gezorgd dat ik zie waar iets fout gaat en heeft ervoor gezorgd dat er stappen worden gezet. Prive en ook op zakelijk gebied. Uiteraard is het aan mij wat ik ermee doe. Ik kan maar 1 ding adviseren. Just do it! Zet de eerste stap. Er volgen daarna zeker heel veel meer. Dank je wel David!

Wies

Tijdens het afbouwen van antidepressiva kwam ik allemaal oude angsten tegen. Omdat ik vastbesloten was om het afbouwen door te zetten heb ik een afspraak gemaakt met David. Na drie behandelingen slaap ik beter, ben ik rustiger en kan ik beter omgaan met stress en druk. Ook heb ik geen last meer van ontwenningsverschijnselen. Voor mij een succesvolle manier om van de antidepressiva af te komen en gemakkelijker in het leven te staan.

Wian

David heeft mij van mijn schouder/arm klachten waar ik al jaren meer rond liep afgeholpen. De pijn is weg en ook de meeste slapeloosheid. Ik bleek heel veel verdriet letterlijk op mijn Schouders te dragen,… ik kom nu ook met mijn dochter bij hypnose noord en ik hoop dat zij ook samen evenveel vooruitgang boeken.

Yolanda

A ls therapeut heb je ook, net als ieder mens, dingen die je liever anders doet. Het is heel fijn te merken dat mijn slechte gewoonte met de prettige en bijzondere begeleiding van David door mijzelf is opgelost.

Willy

Ik kwam bij David vol onzekerheid en moeite met dingen los te laten. Ik wist niet wat me te wachten stond maar dat dit het me zou brengen had ik zeker niet verwacht.

Eenmaal binnen was ik gelijk op mijn gemak, David zorgt voor een vertrouwde en rustige sfeer.
Na een gesprek over wat mij dwars zat en waar ik moeite mee had kwamen we er snel achter waarom ik er moeite mee had. Nu was het tijd om onder hypnose te gaan. Ik ben er heel open in gegaan om maar te ontdekken wat er zou gebeuren.
Tijdens de hypnose ga je dieper in op de onderwerpen en ga je het vervelende gevoel wat je normaal in de moeilijke situaties tegen komt omzetten naar een positieve ervaring. Dit heeft er voor gezorgd dat als een zelfde soort situatie zich voordoet ik niet volledig in de stress schiet maar rustig blijf en me op mijn gemak blijf voelen.
Na 2 sessies sta ik een stuk relaxter er voor en heb ik geleerd mezelf niet weg te cijferen, dat ik er ook toe doe. David onwijs bedankt voor deze ervaring en hulp, je hebt me er super mee geholpen!!

Marjolein

Mijn kleindochter van net 8 jaar was echt panisch voor de tandarts.

Wat een stress.
David echt super wat je hebt gedaan bij haar!
Zelfs geen traantje gelaten en het kiesje is gevuld.
Echt super bedankt.
Ga naar de bovenkant