Mijn naam is David Reijntjes, vader van drie kinderen. Samen met mijn vriendin wonen wij in Grou, Friesland.

Door de jaren heen was ik vaak getriggerd waarom we en/of ik bepaald gedrag deed. Vooral gedrag wat voor het bewuste denken gezien wordt als niet handig of in sommige gevallen schadelijk. Met deze vraag worstelend en mij voornemend meer bewust dit “gedrag” niet meer te doen, maar elke keer tot het moment dat het daar weer was en dan weer hetzelfde gedrag te doen. Ik kon er met mijn bewuste verstand niet bij, en had er toen ook geen oplossing voor.

Naar mate de tijd verstreek, hoe meer deze vraag weer bij mij terug kwam. Om antwoorden te krijgen ben ik mij er verder in gaan verdiepen. Ik was ondertussen ondernemer van beroep en het “zelf managen” was hierin een belangrijke rol omdat je als ondernemer afgerekend wordt op je eigen successen. Naast het lezen van diverse boeken, het volgen van seminars en opleidingen op het gebied van zelfontwikkeling en NLP, kwam ik ook in aanraking met hypnotherapie. Mijn interesse was direct gewekt omdat je met deze methode in contact komt met het deel waar al je gevoelens en overtuigingen die daar bij horen zijn opgeslagen. En door bewust te worden van wat je onbewust doet heb je de keuze om te veranderen.

In 2018 ben ik gestart met de opleiding hypnotherapie bij het Hypnose Instituut Nederland. Vervolgens de practitioner Hypnotherapie en master practitioner Hypnotherap afgerond. Na het behalen van deze diploma’s heb ik een opleiding gevolgd ‘Conversational Hypnosis Professional Hypnotherapy’ aan het IAPCH. Eind 2020 ben ik gestart met mijn praktijk HypnoseNoord. Naast het begeleiden van cliënten in mijn praktijk ben ik ook regelmatig actief als assistent bij de opleiding aan het Hypnose Instituut Nederland.