Hypnose Noord

Hypnotherapie in Grou

In het mooie Grou zat ik tegenover David Reijntjes van Hypnose Noord. Ik vroeg hem; “Hypnose, dat is toch show en mensen die zonder het te willen als kikkers over een podium springen”? David moest even lachen. “Helaas wordt dat nog vaak gedacht. Gelukkig wijzigt dat beeld.” 

Steeds meer mensen vinden hun weg naar mijn praktijk of  hun behandelaar of tandarts verwijst naar mij. Vanwege de behandelmethode hypnotherapie waarmee men op een vriendelijke manier van veel problemen af kan komen. Door in een staat van volledige ontspanning te komen, zonder de zelfcontrole te verliezen natuurlijk, is het mogelijk om het onderbewustzijn te bereiken.

Vaak zonder het te beseffen liggen daar trauma’s, stress, nare herinneringen en ongewenste gewoontes opgeslagen.

En die steken op de verkeerde momenten op en dwarsbomen zo het functioneren. Jij kunt dat gevoel onder begeleiding van de therapeut veranderen. Op die manier kunnen pijnklachten, stress en angsten verdwijnen. Hypnose kent veel mogelijkheden wat in het voordeel van alle mensen kan werken. Op mijn website: hypnosenoord.nl vindt men veel terug”.

David liet mij trots een hoeveelheid dankbetuigingen zien van mensen die erg blij waren met zijn behandelingen. Zoals van een mondhygiëniste die werkelijk verbaasd en enthousiast was over de positieve verandering van patiënten. Omdat deze voorheen bang en verkrampt in de stoel lagen en nu ontspannen de behandeling lieten gebeuren. Zo ging er een nieuwe wereld voor mij open. Hypnotherapie in Grou, een vorm van hulpverlening die genoemd mag worden en best wat extra aandacht verdient en ik kan aanbevelen.

In het mooie Grou werd dit een heel bijzondere ontmoeting.

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je je aangeleerde angst graag willen afleren:

Open chat
Vragen? Stuur een bericht via Whatsapp.