Hypnose Noord

Masterclass kinderhypnose in Grou

Een waardevolle training voor iedere hypnotherapeut die in zijn of haar praktijk werkt met kinderen. Tijdens deze tweedaagse training werden veel handvaten aangereikt die je kunt gebruiken om kinderen, van zeer jong tot jongvolwassen, op een effectieve speelse manier weer terug in hun kracht te zetten.

Het kind weer in zijn of haar kracht zetten zonder het te belasten
Een van de krachtige technieken die aan bod kwam was hechtingstherapie. Tijdens de zwangerschap en de periode rondom de bevalling kunnen zich allerlei zaken voordoen.  Zoals ernstige schommelingen in de emoties van de moeder. Ook complicaties tijdens de bevalling kunnen ervoor zorgen dat er een hechtingsprobleem ontstaat. De energetische band tussen moeder en kind is in deze periode heel intens. Hierdoor hebben de emoties, waar de moeder doorheen gaat, direct invloed op het kind, wat later tot uiting komt in zijn of haar gedrag.

masterclass kinderhypnose

Door deze hechtingsproblematiek aan te pakken, kan het kind gewoon weer kind zijn.
De hechtingstherapie helpt om de verstoorde energie te veranderen. Met deze techniek werk je met de moeder. Door het herbeleven van de zwangerschap en bevalling, door deze in een positieve energie te zetten, zal de verstoorde energie neutraliseren. Dit heeft als gevolg dat de verstoringen zullen wegvallen,. Dit heeft  direct invloed op het gedrag van het kind.
Deze techniek en nog veel meer hebben we mogen leren in de speciale masterclass kinderhypnose. Er is weer een groep enthousiaste hypnotherapeuten geschoold om prachtig werk te mogen doen.

Meer weten over masterclass kinderhypnose?

Open chat
Vragen? Stuur een bericht via Whatsapp.