Hypnose Noord

Op bezoek bij tandartspraktijk Huystandarts

Al enige tijd heeft HypnoseNoord en tandartspraktijk Huystandarts een fijne samenwerking waarin cliënten die angstig zijn voor een behandeling bij  de tandarts de mogelijkheid krijgen om een afspraak te maken voor een sessie bij HypnoseNoord om een en voor altijd af te komen van die angst.

huystandarts

Om deze samenwerking verder uit te bouwen is er deze week een lunch and learn afspraak gepland om alle medewerkers van tandartspraktijk Huystandarts te informeren hoe angst ontstaat en wat je er aan kan doen om de cliënt nog beter te begeleiden tijdens een behandeling. Hierdoor kan de cliënt een ontspannende ervaring hebben en de specialist kan nog beter haar of zijn werk uitvoeren. Win-win toch.

In het angstvrij zijn bij een tandarts behandeling is nog veel winst te behalen. Volgens onderzoek is een op de vier cliënten tot een bepaalde hoogte bang om behandeld te worden bij de tandarts. Daarnaast is er een nog een grote groep die zo angstig zijn waardoor ze al jaren geen afspraak überhaupt durven te maken, met alle gezondheidsproblemen als gevolg.

Zou jij ook meer willen weten hoe je van angst af kan komen?

Ik heb een gratis cursus waarin ik dit uitleg. Interesse? Mail naar info@hypnosenoord.nl

Open chat
Vragen? Stuur een bericht via Whatsapp.