Hypnose Noord

Please gedrag

Een tijdje geleden hoorde ik van David wat hij deed voor werk. Hypnotiseur. Mijn interesse was gewekt. Na ons gesprek moest ik mijn beeld wat ik had over een hypnose toch bij stellen.

Ik kende alleen de verhalen van Rasta rostelli en dat was toch zeer lachwekkend en ook wel beschamend soms. Na David zijn uitleg wou ik het toch wel eens proberen. Spannend jaaa zeker maar ik had er ook zin in.

Ik wou vooral aan de gang met mijn please gedrag. Waarom wil ik altijd dat een ander tevreden is. Waarom trek ik me dat zo aan als ik iemand niet kan pleasen.
Ik kan/kon er echt nachten van wakker liggen als ik had “gefaald”.

Onder hypnose gaan mmmm betekend controle verlies. En control freak dat ik ben want ja dat leer je wel te zijn omdat je dan anderen makkelijker kunt pleasen was dit wel een ding. Maar t mooie is je hebt zelf nog de controle. Je bepaalt nog steeds wat je als antwoord geeft maar je ziet zelf het antwoord.
Ik weet nu waar de oorsprong ligt van mijn please gedrag. Is nu het probleem meteen “verholpen” Nee maar je bent er meer bewust van.

Het balletje is gaan rollen. En de inzichten komen.

En vanuit daar komen hele bijzondere dingen op mijn pad.

Zo ben ik ook echt gaan inzien dat ik weinig zelfliefde heb. Wat logisch is want je denkt eerst aan anderen. Kijk en dat is iets wat wel moet veranderen.
David heeft ervoor gezorgd dat ik zie waar iets fout gaat en heeft ervoor gezorgd dat er stappen worden gezet. Prive en ook op zakelijk gebied.

Uiteraard is het aan mij wat ik ermee doe.

Ik kan maar 1 ding adviseren. Just do it! Zet de eerste stap. Er volgen daarna zeker heel veel meer.

Dank je wel David!

Open chat
Vragen? Stuur een bericht via Whatsapp.