Wat is Hypnose?

In de eerste zeven jaar van je leven creëer je de basis van jouw wereldbeeld. In deze periode is het brein in een staat van hypnose en neemt informatie op een andere manier op. Om op een effectieve en snelle manier heel veel te leren staat je brein open voor suggesties. Je kritisch denken is nog niet ontwikkeld. Dit houdt in dat je de informatie die je ontvangt veel sneller en directer opslaat.

Hierdoor kan een kind op een veel snellere manier heel veel leren. Je kunt je voorstellen dat. Ie in deze periode veel mooie dingen hebt geleerd waar je nu nog elke dag de vruchten van plukt. Denk alleen al aan het kunnen praten, lopen en bijvoorbeeld lezen.

De keerzijde is echter dat niet alles wat je geleerd hebt in deze periode jou dient nu in je volwassen leven. Wat voor jou toen een goed onbewust gedrag was kan nu behoorlijk in de weg staan om de doelen te bereiken die jij graag wilt.

hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is de oplossing om in contact te komen met het onderbewuste deel van jouw brein, het deel waar al jouw overtuigingen en patronen zijn opgeslagen. Zo kun je bij de bron van het probleem.

Jij zorgt voor de verandering
Door nieuwe inzichten die je krijgt als je in hypnose bent, kan je ongewenste emoties loslaten en zal het gedrag wat je er aan gekoppeld hebt als sneeuw voor de zon verdwijnen. Met de simpele reden dat er geen trigger meer voor is.

Wil je meer weten?