Hypnose Noord

Wil je meer te weten komen?

Mijn werkwijze draait om het herstellen van balans, zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel.

Wanneer we uit balans zijn en te maken hebben met angsten of gedrag dat we willen veranderen, komt dit voort uit ons autonome zenuwstelsel dat onze “vecht/vlucht” of bevries respons activeert. Ons verlangen naar veiligheid speelt hierbij een grote rol.

Ik geloof dat het herstellen van balans op alle drie de elementen – lichaam, geest en emotie – invloed heeft op elkaar. Als je aan één element werkt, heeft dit effect op de andere twee. Het werken aan alle elementen is als een vliegwieleffect dat alles in beweging brengt.

Emoties spelen een aanzienlijke rol bij het bevorderen van ons welzijn. Het is belangrijk om onze emoties in balans te brengen, omdat dit een directe invloed heeft op ons algehele welzijn. Ons lichaam speelt ook een cruciale rol bij het ervaren van emoties. De conditie van ons lichaam heeft namelijk invloed op hoe we ons voelen. Bovendien is bewustwording een essentieel aspect als het gaat om het maken van veranderingen. Door te begrijpen waarom we bepaalde dingen doen, kunnen we ervoor kiezen om een andere weg in te slaan.

In mijn holistische herstelwerk maak ik gebruik van verschillende technieken zoals hypnotherapie, coaching op polyvagaal theorie en hartcoherentie. Ik geloof dat iedereen uniek is en zijn eigen wereldbeeld heeft. Door de taal te spreken die past bij iemands referentiekader, kan ik verbinding maken en samenwerken aan het herstelproces.

Open chat
Vragen? Stuur een bericht via Whatsapp.