Op 21 december was de tweede lezing “weer in contact met je gevoel”. De opkomst was groot, het was een gezellige avond met veel enthousiaste reacties!

Aan het eind van de lezing was er meer kennis over het bewuste en onderbewuste brein. Dat  zorgt er voor dat we ons soms uit balans voelen. En hoe jij hier weer grip op kunt krijgen, met als gevolg dat je je beter voelt en meer uit het leven kunt halen.

In de lezing werd gesproken over de hoe en de waarom we de dingen doen die we doen. En welke rol  ons bewuste denken en ons onbewuste patronen hier in hebben. Elk gedrag wordt aangestuurd door een overtuiging.

Echter zijn we niet altijd bewust van deze overtuiging, waardoor we dit gedrag blijven herhalen. Maar wanneer je dit vanuit een holistische visie benadert in plaats van het (ver)oordelen van het gedrag, kun je tot inzicht komen om het vervolgens op te lossen.

In mijn praktijk in Friesland maak ik gebruik van HeartMath technieken om het gevoelslichaam terug in balans te brengen en hypnotherapie om overtuigingen te veranderen en je weer in contact met je gevoel brengt.

Ben je nieuwsgierig geworden? 

Heb je na het lezen van dit stuk vragen?